Ølympiade 2016

Ølympiade 2016

 

Ø-Lympiade 2016 på Lyø

Det er i år Lyøs tur til at afholde den årlige
Ø-Lympiade.
Det sker i weekenden d. 17.-19. juni 2016

Programmet er som det plejer:

Fredag aften inviteres der til temafest, og temaet i år er Julebal. Der serveres en god julefrokost med øl og snaps kl. 19:00.Så find det gode julehumør frem og vær klar til at danse om juletræet. Drikkevare er for egen regning.

Lørdag serveres der morgenmad, frokost og aftensmad.
Drikkevare til frokost og aftensmad er for egen regning.
Der er sport fra kl. ca. 9:00- 16:00
Der kan dystes i vollyball, håndbold, fodbold, petanque og selvfølgelig spil uden grænser. Det er ren amatør niveau, så alle kan være med.

Søndag er der morgenmad og tak for i år.

Prisen for hele arrangementet er 350 kr. pr. mand

Pris for medlemmer af Sejerø Idrætsforening er 150 kr.
(For at opnå rabat skal man være medlem af Sejerø Idrætsforening som aktivt medlem. Det koster 100 kr. om året, og kan indbetales på Reg. Nr. 5038 konto nr. 1251557, HUSK NAVN PÅ INDBETALINGEN. Beløbet skal være indbetalt senes d. 15. maj. 2016 for at gælde. )

Vi vil gerne samle alle tilmeldinger fra Sejerø, sådan at vi tilmelder os samlet til Lyø.
Tilmelding senes d. 25. maj til Lone Nielsen på mail: pg@nielsen.mail.dk eller telefon 59590245 der skal ved tilmelding oplyses hvilke sportsgrene man ønsker at deltage i, sådan at vi ved hvor mange hold vi skal tilmelde.

 

Hvad er en Ølympiade for noget???????

Jo nu skal i høre :)

 

EFTERLYSNING!

Deltagere til Ø-lympiade søges:

Kom og oplev nogle af de danske småøer på en sjov og festlig måde!

 

Ø-lympiade er et socialt og sportsligt arrangement for personer i alle aldre. Det afholdes altid i én af de sidste weekender, fra fredag til søndag, i juni. Pt. er der 5 øer der skiftes til at afholde Ø-lympiaden så der er rig mulighed for at opleve de små specielle samfund.

 

         Der er, år for år, nogle fællestræk på Ø-lympiaderne, da det altid er succeser:....

 

Når alle telte, campingvogne, autocampere, barnevogne og andre soveanordninger er kommet på plads i løbet af fredagen, og aftensmaden er spist, er der fest i fællesområdet. Gamle venskaber på tværs af øerne bliver genopfrisket, og snakken går lystigt mens musikken spiller. De seneste år har der været afholdten Tema fest.

 

Lørdag står i sportens tegn, hvor øerne dyster mod hinanden i diverse sportsgrene. Fodbold, håndbold, petanque, Volleyball, og det til hvert år specielt opfundet” Spil uden grænser” Det hele er på rent amatørplan så alle kan være med, unge og gamle. Alle er med til at prøve at få sejre i hus til ”deres” ø, enten som aktører eller som heppere, og det ultimative er selvfølgelig den samlede sejr, så man har håneretten indtil næste år.

 

Ved den efterfølgende fest om aften i fællesområdet er der præmie overrækkelse. Alle bliver hyldet på behørig vis, og hvis der er jubilarer til stede får de stående klapsavler for de mange års tro deltagelse.  Vi får god mad, alt imens et godt band spiller op til hygge og efterfølgende dans.

 

      Søndag er det igen blevet tid til at pakke sammen og tage hjem og sige på gensyn..

 

                                    Ø-lympiade d. 17.06. – 19.06. 2016

Ø-lympiaden afvikles i år på Lyø der ligger i det sydfynske øhav. Prisen er (vides ikke endnu) kr. pr. deltager og det inkluderer: aftensmad fredag, morgenmad, frokost og aftensmad lørdag og morgenmad søndag. Der vil ligeledes være mulighed for at smøre madpakker til hjemturen. Igen i år står frivillige øboere klar, til at gøre det til en uforglemmelig oplevelse.

 

Kom og vær med, mærk suset fra stemningen og vær en del af sammenholdet...

 

Når tiden nærmer sig starter tilmeldingen, og bare rolig - der er ikke noget deltager loft :)