Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sjov sommergolf den 11. juli kl 10 på Sejerøs Golf klubsbane

11. juli 2022 @ 10:00 - 12:00

Sejerø Golfklub inviterer mandag den 11. juli kl 10 alle børn og juniorer på Sejerø til Sjov sommergolf, hvis vejret tillader det, ellers følg med på facebook: Sejerø Golf, hvor ændringer vil blive annonceret.

Vi håber alle børn og unge som har lyst til at prøve golfspillet vil komme ud på golfbanen. I må gerne tage jeres forældre/bedste forældre med, så de også kan opleve en dag på golfbanen. Vi har udstyret, så I skal bare tage fornuftige sko på, f. eks. kondisko.

I beddes melde jer på følgende adresse:

info@sejerogolfklub.dk eller ring til John, tlf. nr. 23414280 eller Poul, tlf. nr. 20991868.

Til de første 20 tilmeldte, vil der være en goodiebag med lidt overraskelser.

Hvis du kommer “for sent” til goodiebag, finder vi noget andet til dig.

Og til jer, som ikke har alderen til ovennævnte aktivitet og gerne vil prøve, er I altid velkomne til at kontakte os for at prøve golfspillet:

hhtp://www. sejrogolfklub.dk/traeningstilbud har du/I spillet før, eller spiller i en anden golfklub i Danmark, har vi mange gode tilbud til jer, læs mere på vores hjemmeside: http://www.sejerogolfklub.dk/medlemmer/blivmedlem eller ring til John eller Poul.

Og så vil vi ønske Jer en dejlig sommer på Sejerø. Husk at, det er i kun i tordenvejr, at man ikke spiller golf, så ingen undskyldning for en smule regn.

Sejerø Golfklub

Bestyrelsen

Detaljer

Dato:
11. juli 2022
Tidspunkt:
10:00 - 12:00

Sted

Sejerø Golfklub
Sejerøvej 28
Sejerby, 4592 Danmark
+ Google Maps