Julemarked

JULEMARKED 26.nov. 2016

 

Kom gratis til Julemarked på Sejerø

Traditionen tro afholdes der Julemarked i Sejerø Kulturhus, i år er det lørdag d. 26. november fra kl. 11:00 til 16:00. Men som noget nyt Kan man denne dag sejle gratis med færgen, og det gælder både for personer og personbiler, der skal dog stadig bookes plads på tlf. 59590018.

Vi håber derfor at kunne lokke ekstra mange mennesker til at besøge det hyggelige julemarked. Sejerø spillemændene underholder med julemusik  og Husholdningsforeningen sælger kaffe og kage, så der er garanti for god julestemning.

 

 

Der er i år rigtig mange boder og gode muligheder for at købe nogle julegaver hvad enten det er til mor, far, børn eller bedsteforældre.

Der sælges bl.a. Honning, hudplejeprodukter, smykker, hjemmelavede chokolader og flødeboller. Julekort, julepynt, juledekorationer, glasting, garn, Filt sko, varme vanter og huer. Sødt og surt, pynteting og brugsting drejet i træ, perleting, babyting - tæpper, hagesmækker, suttekæder og puder. Brugsting og pynte ting i decopage, Sejerø Souvenirs, marmelade, malerier og postkort - for bare at nævne nogle af tingene.