Nyheder1
Nyheder fra eller om øen kan læses her på siden.
Kommende arrangementer kan ses i Aktivitets Kalenderen
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 
NYT FRA SEJERØ JAGTFORENING
Riffelskydning, lørdag d. 21. 4. 2018 kl. 10: til ca. 15:00
Sejerø Jagtforening afholder den årlige riffelskydning. Igen i år skyder vi i frugtplantagen på Inge og Henrys areal ( for enden af Brobjergvej ) Vi sørger for lidt kaffe og ellers som vi plejer. Så kom ud og få skudt din riffel ind og trænet lidt inden sæsonen starter Med venlig hilsen Formand Ronni Nielsen
 
 
 
SOMMERAKTIVITERER 2018
Så er sommeraktiviteterne for 2018 klar, find listen over dem her
 
 
SEJERØ RUNDEN
Så er der kommet brochurer til Sejerø Runden. Er der nogle som ønsker en stak med til uddeling blandt familie og venner, kan de afhentes i klubhuset, eller send en mail til betinageissler@hotmail.com så smider jeg en stak i jeres postkasser.
 
 
 
PÅSKEMARKED
Husk påskemarkedet i morgen i Sejerø Kulturhus, kl 10:00 til 15:00, masser af boder, salg af kaffe og kage og underholdning fra Sejerø spillemændene.
 
 
 
KAGENS DAG
Husk! Kagens Dag i eftermiddag kl. 14:00 i skolens gymnastiksal. det koster 30 kr. at deltage, og så er kaffe, saft og massevis af kage gratis.Kom og være med til at bedømme hvem der skalvinde for den flottestekage og for den som smager bedst :)
vi glæder os til at se jer.
Hilsen Sejerø Idrætsforening
 
 
 
Ødysséen
Ødysséen -en rejse i øriget. sådan heder et projekt hvor Sarah og Tine besøger 37 øer i Danmark på jagt efter en god histoerie og nye eventyr. følge med på deres hjemmeside eller facebookside. Første ø de besøger er Sejerø. 
 
 
 
LEDIGE Ø JOBS
Ledig job på Sejerøfærgen som maskinist. Se jobopslaget her.
 
 
 
AKTIVITETSKALENDEREN
Aktivitetskalenderen er opdateret
 
 
 
GUDSTJENESTER
Listen over gudstjenester er opdateret.
 
 
BOOKING TIL FÆRGEN
Der er sat nyt link ind på forsiden, under bookplads online, sådan at man via dette link kommer direkte til siden hvor man kan booke plads til overfarten.