Sejerø Runden

Sejerø Runden 2017

Så er det ganske vist at Sejerø Runden 2017 nærmer sig, i kan derfor allerede nu tilmelde jer. OG vi har ændret lidt på ruterne så distancerne nu skulle være helt på plads. Vi glæder os til at se jer alle.

 

Brochuren til næste års løb er klar.

 

 

Mere info om løbet følger senere.....

 

 

 

Vi har nu sendt mail ud til alle der har tilmeldt sig Sejerø Runden, desværre har vi fået 4 mail retursom ikke kan leveres, derfor slår vi nu mailen op her.

 

HUSK, det er også muligt at tilmelde sig løbet på selve dagen d. 9 juli.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kære Løber 

 

Du modtager denne mail fordi du har tilmeldt dig Sejerø Runden 2016. Her har vi samlet lidt praktisk information. 

Hvis du har valgt MED FÆRGE, så møder du op på Havnsø Havn lørdag d. 9. juli. Færgen sejler kl. 9:50 vær der i god tid. Du går bare ombord, og på soldækket finder du Jens og Poul fra Sejerø Goflklub, de står med et stort skilt med Sejerø Runden, så de skulle være til at finde. Her får du udleveret en kuvert med dit startnummer og din chip, samt en returbillet til færgen hjem. 

Færgeturen tager ca. 1 time. Fra havnen på Sejerø er der ca. 1,5 km at gå til sportspladsen, der vil være skilte på vejen, så det er nemt at finde. 

Færgen sejler retur fra Sejerø til Havnsø igen kl. 15:15 og 18:05. Husk også her at være der lidt før, og HUSK at have din returbillet med. 

Har du valgt UDEN FÆRGE, så kan du afhente din kuvert med løbe nr. og chip, i Idrætshuset på sportspladsen lørdag d. 9 juli fra kl. 9:00 

Der vil være præmier til vinderne i hver kategori.  Det bliver kl. ca. 14:30 at vi uddeler præmierne. 

Alle løbere får en goodie bag, som du får udleveret i målområdet. 

I Idrætshuset er der mulighed for opbevaring af bagage mm. Vi har en vagt på under hele løbet, så der ikke er noget der forsvinder. 

Der er 6 væskedepoter på ruten, 5 og 10,8 km løberne kommer dog ikke forbi dem alle. Her vil blive serveret vand og saftevand. I mål området er der også vand og saftevand samt frugt. Der er toiletter et par steder langs ruten og på sportspladsen ved start og mål. Alle poster og toiletter er indtegnet på store plakater som hænger flere steder i start og mål området, eller de kan ses i vores lille folder. Det er også muligt for jer løbere at få vand inden starten, i henvender jer bare i baren. 

På sportspladsen er der opstillet store telte med borde og stole, og der er åbent i baren, med salg af øl, sodavand og vand. Der er også Ishus og pølsevogn. Så skulle nogle være blevet sulte eller lækkersultne klarer vi også det. Vi har dankort automat, og tager selvfølgelig også imod kontanter. 

 

Vi glæder os til at se jer 

Sejerø Golfklub og Sejerøs Idrætsforening

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

VI GØR DET IGEN!!!!!! SEJERØ RUNDEN - lørdag d. 9 juli 2016
 

Starttider:

 20,8 km kl. 12:00 - 5 km Gang 12:10 - 10,8 km kl. 12:20 - 5 km kl. 12:30


TILMELDINGMere info om løbet kan også findes på Sejerøs hjemmeside www.sejero.dk under aktiviteter, Sejerø Runden. Der er begrænsede oplysninger indtil videre, men vi opdatere lige så snart vi får det hele på plads.
 


LÆS FØR DU TILMELDER DIG!!!

Hvis du kun kommer til Sejerø for at løbe Sejerø Runden skal du huske at sætte kryds i
"færgeoverfart ja tak"

Er du derimod bosiddende eller sommerhus ejer og ER på Sejerø den weekend skal du IKKE krydse færgeoverfarten af.

Vi kan kun reserverer et begrænset antal pladser på færgen til jer løbere, det er derfor meget vigtigt at pladserne går til dem der virkelig har brug for dem.

Skal du/I have familie/tilskuere med over og overvære løbet skal i huske at bestille plads, også til evt. bil. via færgekontoret tlf: 59590018

Vi håber at se lige så mange glade løbere i 2016.

 

Tilmeldig er også muligt på selve løbe dagen, dog koster det 50 kr i gebyr.

                             
På Sejerø Idrætsplads er der start og mål for alle løb. Der vil være muligheder for omklædning og opbevaring af tasker. I klubhuset er der mulighed for afslapning. Der er toiletter og mulighed for køb af drikkevarer, kaffe og kage, pølser og toast samt slik og is.

 

Sejerø har et kuperet terræn med en meget smuk natur. Der er et rigt dyreliv og der er mulighed for at møde harer, fasaner, rådyr, påfugle, rovfugle og mange andre arter.
Besøg www.sejero.dk og se mere om vores ø, herunder også overnatningsmuligheder og spisesteder.
SEJERØ Runden arrangeres af Sejerø Golfklub og Sejerø Idræts- forening.

Information ring til Brian Freese tlf. 59591979 eller mail sejeroif@outlook.dk
 
Tilbage til forsiden