Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Onsdag den 20. juli kl 20 “SEJERØ FIVE STARS”

20. juli 2022 @ 20:00 - 23:00

”SEJERØ FOUR STARS” – JAZZ i VERDENSKLASSE!

ONSDAG DEN 20. JULI KL. 20.00

Entré: kr. 100,- Billetter kan købes i forsalg fra lørdag den16. juli i Kulturhusets åbningstid. Usolgte billetter kan købes ved indgangen Drikkevarer kan købes!

Det er igen i år, og for for niende år i træk, lykkedes for os at samle nogle af landets bedste og fornemste jazz musikere. De fire populære kunstnere giver et brag af en koncert i Kulturhuset. Forrige 8 års koncerter har alle været en stor succes, salen har været fyldt til bristepunktet. Nu har Du chancen for at opleve, eller genopleve, de fire top- professionelle musikere. Der venter en musikalsk oplevelse af de helt store.

NÆRMERE PRÆSENTATION AF DE 4 JAZZ MUSIKERE:

OLE KOCK HANSEN: På piano. Er pianist, komponist og orkesterleder.

Han studerede hos Finn Savery og på konservatoriet i København. Spillede freelance fra 1965, bl.a. med barndomsvennen Niels-Henning Ørsted Pedersen, som han bevarede et livslangt venskab og musikalsk partnerskab med. I 1967 blev han medlem af Radiojazzgruppen, og i 1968 af Danmarks Radios Big Band, som han var knyttet til indtil 1996 – enten som dets pianist eller chefdirigent. Han har spillet freelance med hele den danske jazzelite; bl.a. gruppen Iron Office, Thad Jones, Ben Webster, Etta Cameron og Per Coldschmidt.

Med sin brede musikalske berøringsflade og sin langvarige ledelse af Danmarks Radios Big Band i talrige og forskellige projekter har han placeret sig som en af de mest betydningsfulde kunstnere i den moderne danske jazz.

Ole Koch Hansen blev kåret som Årets Jazzmusiker i 1975 og modtager af Ben Webster Prisen i 1986. Han underviser desuden i klaver fx på MGK og Ishøj Musikskole.

GERT ROSTOCK: På bas og sang. Fik sin musikalske grunduddannelse i Tivoligarden på tenor- og barytonhorn. Herefter dyrkede han basun og elguitar, inden han kastede sig over el-bassen. I 1966 blev han medlem af Jørn Grauengaards orkester. Har arbejdet med solister som Sebastian, Eddie Skoller og Grethe Ingemann og desuden været medlem af jazzgrupper under ledelse af bl.a. Finn Ziegler og Jesper Thilo.

Gert Rostock har gennem årene haft hyppigt samarbejde med pianist og kapelmester Peder Kragerup, blandt andet i gruppen Flair, hvor han også optrådte som sanger. Han er en glimrende vokalist og har også medvirket hos Kansas City Stompers som fast tilknyttet medlem gennem fire årtier. Har haft talrige job i pladestudier og ved teatre og revyer. Gert Rostock har endvidere gennem en årrække været tilknyttet ”Den swingende organisation”, der er et jazzorkester, som ved virksomhedskurser demonstrerer, hvorledes samarbejde og samspil har fundamental betydning for en virksomhed, på samme måde

KURT RIEDEL: På trommer. En kendt og benyttet musiker i mange sammenhænge. Han startede sin musikalske løbebane i Københavns Kommunes skoleorkester hvor han spillede i perioden 1956 – 1960. Fra 1956 – 1962 spillede han i Kock- Ørsted Kvintet og i div. Rockorkestre. Fra 1962, Arne Lamberth og Otto Francker, Cirkusrevyen samt div. pladeindspilninger, radio, tv, m.v. Fra 1972 spillede han i Tivoli´s Harmoniorkester og Big Band, Svend Nicolaisen, Helmer Olesen, var desuden Free Lance studiemusiker. Bent Fabric, Jørgen Højer, Jørgen Ingemann, Grethe Ingemann, Leif Pedersen, Finn Ziegler og mange flere. Kurt Riedel har turneret og indspillet plader med bl.a. Mills Brothers, været assistent i DR Big Band, spillet i Thad Jones Eclipse Big Band, Kansas City Stompers,

DR Underholdningsorkester, DR Symfoniorkester, Sjællands Symfoniorkester, American Ballet Theatre. Endvidere spillet i Leif Uwermarks orkester, Østen Warnerbrinck. På div. Teater Orkestre, i Den Swingende Organisation og som Free Lance Musiker

JENS CHRISTIAN SØNDERGÅRD: saxofon (primært altsaxofon). Han var medlem af Leonardo Pedersens Jazzkapel i årene 1967 til 1978 og fra 1978 med i gruppen Swingstyrke 7 og Etta Cameron Group. Har fra 1981 haft egen kvartet med bl.a. andre Marilyn Mazur. Kvartetten har bl.a. akkompagneret digteren Peter Poulsen ved en række jazz- og poesiarrangementer. Han har også samarbejdet med bl.a. de to amerikanske saxofonister Lee Konitz og Benny Golson. Han spillede med i Odense-gruppen White Label fra 1980 til 1983 og fra 1985 i gruppen Unit 4 med bl.a. Jørgen Emborg. Han har også gjort sig i forskellige big bands gennem årene. I 2007 dannede han gruppen Art of Pepper, som indspillede livealbummet More Pepper. I 2009 indspillede han et duoalbum med den amerikanske pianist Kenny Werner , som blev Årets Danske Jazzplade 2009

Detaljer

Dato:
20. juli 2022
Tidspunkt:
20:00 - 23:00

Sted

Kulturhuset