Sejerø havn

Solskinsøen i Kattegat. Mød en sjælden tejst, hils på Foska-drengen, og besøg Gniben Fyr med fantastisk udsigt. Sejerø er efter sigende et af de steder i Danmark, der har flest solskinstimer og mindst nedbør.

Havnen er nem at anløbe. Det er en færgehavn med god plads mellem molehovederne. Det vestlige molehoved har dog tendens til at sande til. Der er mange pladser i den velbesøgte havn, dels langs de lange ydermoler, dels i pælepladser i inderhavnen.

Havnen er tidligere fiskerihavn, nu er der kun nogle få jollefiskere tilbage. Med lidt held kan I købe en fisk til aftensmaden.

Sejerø er en oplevelse for de nysgerrige som ønsker at opleve øen og dens natur og med gode chancer for plads, hvor de nærmeste havne har overbelægning. Der er plads til ca. 150 både i havnen, og gode faciliteter i havnen så som bade og toiletforhold, udekøkken, sejlerstue, wifi, brændstof, legeplads, vaskeri, grill-plads og en flink havnefoged.

Ca. 1 km fra havnen ligger Sejerby, med Dagli’brugsen (trækvognen findes på havnen), cykeludlejning, Sejerø købmands museum og Kulturhus.

Dybderne i havnen er fra 3,5 meter og ned til 2 meter, og der kan ligge skibe på op til ca. 50 meter, bare de ikke stikker dybere. Havnen er meget nem at besejle både dag og nat.

Anmodning om fast bådplads skal rettes til havnefogeden.