nyheder
SEJERØ IDRÆTSFORENING
OBS, dato for genralforsamling i Idrætsforeningen er ændret til lørdag d. 2. feb. kl. 14:00 vi mangler stadig et bestyrelses medlem, så kom frisk :)
 
 
SEJERØ SKOLE OG BØRNEHUS
 

Krybbespil/juleteater på Sejerø Skole og Børnehus.

 

Alle på øen er inviterede til, at se skolebørnene opføre et krybbespil

onsdag d. 19.12 klokken 19.

 

Efter teaterstykket vil der være mulighed for at købe en kop kaffe/te,

saftevand og/eller kage. Aftenen slutter klokken 9.

—————-

Der er desuden julegudstjeneste i kirken  for alle børn, forældre,

bedsteforældre og alle andre torsdag d. 20.12 klokken 10.

 

Venlig hilsen fra Afdelingsleder på Sejerø Skole og børnehus:

Hanne Rasmussen.

 
 
 
 
 
AKTIVITETSKALENDEREN
Aktivitetskalenderen er opdateret.
 
 
GUDSTJENESTER
Listen over gudstjenester er opdateret.
 
 
Sejerø Skole
 
Kalundborg kommune har lavet denne lille film om Sejerø Skole. Vil du/I vide mere om Sejerø Skole kan der findes information på Kalundborg Kommunes hjemmeside
Der bliver ikke fortalt i filmen at børnene efter 7 klasse rejser på efterskole , hvilket iøvrigt er gratis for øbørnene. Endnu en fantastisk grund til at bo med sine børn på Sejerø - vi har en af landets bedste skoler og mange muligheder når eleverne skal videre ud på efterskole.
 
 
Danskernes Idrætspris 2018
 
En af vores flittige gæster har udtrykt sin begejstring for golfbanen og indstillet Sejerø Golfklub til Danskernes Idrætspris 2018. I dag den 5. november har et dommerpanel fra P4 Sjælland udvalgt Sejerø golfklub som en af de tre nominerede, der går videre til lytterafstemning. Dommerpanelets argumentation for valget af Sejerø Golfklub er blandt andet, at det er svært at etablere et organiseret idrætsliv i et lille lokalsamfund og især på en ø. På Sejerø med en befolkning på 350 mennesker er det ikke muligt at stille to fodboldhold, men vi har formået at engagere en stor del af øens befolkning enten direkte eller indirekte i etablering af golfbanen og det daglige liv omkring den.
 
Det er nu muligt indtil den 16. november at stemme på det initiativ, man synes skal gå videre til den endelige landskonkurrence mellem de otte P4-regioner. Du kan afgive din stemme på følgende link https://danskernesidrætspris.dk/stem/region/P4+Sjælland, hvor du også kan finde indstillingerne for de tre valgte initiativer i vores region.
 
Sejerø Golfklub er den eneste golfbane på de 27 Danske Småøer. Det er et vigtigt aktiv for øen og at nå videre til landsfinalen vil være et stort skulderklap. Vi vil derfor være taknemmelig for din stemme.
 
Sejerø Golfklub

 

 

NYT FRA SEJERØFÆRGEN

Som en del af de tilskudsmidler der kommer fra indenrigsministeriet forsøger vi nu at gøre det mere attraktivt for børnefamiler at rejse til Nekselø og Sejerø.

Derfor sejler børn (0-15 år) gratis fra mandag den 10. september kl. 12 og resten af 2018.

 

AKTIVITETSKALENDEREN

Listen over aktiviteter er opdateret

 

GUDSTJENESTER

Listen over Gudstjenester er opdateret

 

BOSÆTNINGS KAMPAGNE.

At bo på Sejerø??? ja hvorfor ikke :) Når du/i har set videoen er der ingen tvivl mere - Sejerø er verdens bedste sted at bo :)

Kalundborg Kommune har fået lavet 4 film, som en del af deres nye bosætnings kampagne. Den ene film er optaget på Sejerø, og har til formål at lokke flere tilflyttere til. 

STOR Tak til alle jer der legede med under optagelserne, jeg synes godt at vi alle kan være stolte af den flotte film det er resulteret i, og vi har alle bidraget en lille smule til at få befolkningstallet på Sejerø til at stige :)

Mvh. Betina

 

 

 

 

Ø HUSET PÅ SEJERØ HAVN

Så er det endeligt helt officielt, Real Dania er gået med på ideen, læs mere om hele projektet.

 

ÅBEN ØDAG

Så er programmet for Åben Ødag klar. BEMÆRK: Der er ikke rundvisning i selve fyret da det er under reperation, men Fyrpasseren vil være tilstede og fortælle om fyret.

 

 

 

 

SEJERØ RUNDEN

HUSK det er i morgend. 30 juni der er sidste frist for tilmelding til årets Sejerø Runde. der kan dog også tilmeldes på selve løbsdagen, men det koster et gebyr på 50 kr.

 

 

NYT FRA KULTURFORENINGEN

Så er Kulturforeningens program for sommeren 2018 klar

 

 

NYT FRA LÆGEN

Lægedækning i sommerferien 2018.
Der er læge på øen alle ugens dage fra 30.6.18 til 12.8.18.

 

 

 

 

 

AKTIVITETS KALENDEREN

Aktivitets kalenderen er opdateret

 

 

GUDSTJENESTER

Listen over gudstjenester er opdateret.

 

SEJERØ RUNDEN 2018

Tiden nærmer sig, har du/i husket at tilmelde jer årets skønneste motionsløb? vi løber 5 km, 10 km og ½ maraton, der er også en 5 km gårute (og har man lyst må man selvfølgelig også gerne gå 10 km ruten)
det er i år 5 gang vi løber Sejerø Rundt, så kom og være med og lad os sammen gøre det til det største løb - vi skal slå de 322 der løb i 2016.
Vi glæder os til at se jer. tilmeldig her Sejerø Runden 2018

 

 

Småøerne søger bosætningskonsulent

Foreningerne Sammenslutningen af Danske Småøer (SaDS) og LAG Småøerne har netop lanceret et bosætningsprojekt for småøerne kaldet Nye naboer- mere øliv. 
Projektets formål er at skabe bosætning på de danske småøer ved at udvikle og styrke øernes bosætningsarbejde.
Efter flere års tilbagegang i øernes befolkningstal er der nu spæde tegn på, at der er ændringer på vej. Det vil vi understøtte, hjælpe videre og udvikle – og til at varetage opgaverne søger vi en bosætningskonsulent.
Du skal – som den drivende kraft – i vores nye bosætningsprojekt:

 • Samarbejde med beboerforeninger og bosætningsgrupper og opgradere deres bosætningsarbejde - bl.a. ved at tilrettelægge workshops for dem og skabe netværk m.m.
 • Gøre mulighederne for bosætning og erhverv på småøerne synlig for alle dem, der lige nu overvejer at flytte ”på landet”
 • Skabe samarbejde mellem øer og ø-kommuner – om tilflytning og erhverv
 • Skabe konkrete resultater ved at koble iværksættere med ø-virksomhedsejere
 • Være del af et team med vores foreningers LAG-koordinator og sekretariatsleder
Vi forventer, at du kan gøre vores ambitiøse bosætningsprojekt til en succes. Det kan du, fordi:
 • du har erfaring med samarbejde med beboerforeninger og øboere, frivillige, iværksættere, ildsjæle og andre mennesker, som brænder for at hjælpe deres lokalsamfund
 • du er skrap til kommunikation
 • du har erfaring med at planlægge og afvikle kampagner, events, workshops o.l.
 • du kan organisere din egen arbejdsindsats og et forløb med en stram tidsplan, mange deadlines og mange samarbejdspartnere: beboerforeninger, kommuner, styrelser, interesseorganisation, brancheforeninger m.fl.
 • du er vant til at arbejde med motivation, feedback, opfølgning og anerkendelse, når du skal skabe effektivt samarbejde med mange forskellige mennesker og samarbejdspartnere
 • du arbejder selvstændigt – og sætter også pris på et tæt og forpligtende samarbejde med kollegaer i et lille, dedikeret projektteam
 • Hvis du ved noget om fysisk planlægning, lokalplaner og kommunale planafdelinger er det også en fordel
Din uddannelsesmæssige baggrund: den glæder vi os til, at du fortæller os om. Det er vigtigste er, at du har solid erfaring med udviklingsprojekter, ved noget om øer, landdistrikter og erhvervsudvikling
Du vil blive ansat hos Sammenslutningen af Danske Småøer, som gennemfører projektet i et partnerskab med LAG Småøerne. Der er mulighed for hjemmearbejdsplads
Stillingen som Projektansat bosætningskonsulent med tiltrædelse 1. september 2018 er en tidsbegrænset ansættelse, f.eks. 30 timer i 18 måneder. Omfanget aftales forud for ansættelse.
Ansøgere skal være forberedt på rejsedage i ansættelsen, og skal have kørekort og adgang til bil.
Du er velkommen til at ringe og høre mere om stillingen og få tilsendt projektmaterialet.
Kontakt Lise Thillemann Sørensen, Sekretariatsleder i Sammenslutningen af Danske Småøer, Strynø Brovej 12, 5943 Strynø
Email: ls@danske-smaaoer.dk, tlf. 6251 3993
Der er ansøgningsfrist den 6. juni 2018
Du skal ansøge via Jobindex.
 
 
 
 
ØLYMPIADE

ØLYMPIADE 15-17 juni

Lørdag er det muligt at deltage i spisning kl. 19.00 på idrætsbanen.

Festmenu ( 2 retter ) 195.00 pr, person
Pokal overrækkelser og musik + dans

Da vi ikke har ubegrænsede pladser er det først til mølle, tilmelding er bindende.
Sidste frist er d. 31.5.2018. til Lone på
59590245 eller pg@nielsen.mail.dk

Sejerø Idrætsforening

 
 
 
NYT SOMMERHUS TIL UDLEJNING
 
 
 
SEJERØ RUNDEN 2018
110 løbere, men vi skal have mange flere med  jo sjovere er det. tilmelding via linket  vi glæder os til at se jer, når vi løber SEJERØ RUNDEN for 5. gang 
 
 
 
NYT SOMMERHUS
Nyt sommerhus til leje, Svaleklint 64,
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NYT FRA SEJERØ JAGTFORENING
Riffelskydning, lørdag d. 21. 4. 2018 kl. 10: til ca. 15:00
Sejerø Jagtforening afholder den årlige riffelskydning. Igen i år skyder vi i frugtplantagen på Inge og Henrys areal ( for enden af Brobjergvej ) Vi sørger for lidt kaffe og ellers som vi plejer. Så kom ud og få skudt din riffel ind og trænet lidt inden sæsonen starter Med venlig hilsen Formand Ronni Nielsen
 
 
 
SOMMERAKTIVITERER 2018
Så er sommeraktiviteterne for 2018 klar, find listen over dem her
 
 
 
 
SEJERØ RUNDEN
Så er der kommet brochurer til Sejerø Runden. Er der nogle som ønsker en stak med til uddeling blandt familie og venner, kan de afhentes i klubhuset, eller send en mail til betinageissler@hotmail.com så smider jeg en stak i jeres postkasser.
 
 
 
PÅSKEMARKED
Husk påskemarkedet i morgen i Sejerø Kulturhus, kl 10:00 til 15:00, masser af boder, salg af kaffe og kage og underholdning fra Sejerø spillemændene.
 
 
 
KAGENS DAG
Husk! Kagens Dag i eftermiddag kl. 14:00 i skolens gymnastiksal. det koster 30 kr. at deltage, og så er kaffe, saft og massevis af kage gratis.Kom og være med til at bedømme hvem der skalvinde for den flottestekage og for den som smager bedst :)
vi glæder os til at se jer.
Hilsen Sejerø Idrætsforening
 
 
Ødysséen
Ødysséen -en rejse i øriget. sådan heder et projekt hvor Sarah og Tine besøger 37 øer i Danmark på jagt efter en god histoerie og nye eventyr. følge med på deres hjemmeside eller facebookside. Første ø de besøger er Sejerø. 
 
 
 
LEDIGE Ø JOBS
Ledig job på Sejerøfærgen som maskinist. Se jobopslaget her.
 
 
 
AKTIVITETSKALENDEREN
Aktivitetskalenderen er opdateret
 
 
 
GUDSTJENESTER
Listen over gudstjenester er opdateret.
 
 
BOOKING TIL FÆRGEN
Der er sat nyt link ind på forsiden, under bookplads online, sådan at man via dette link kommer direkte til siden hvor man kan booke plads til overfarten.
 
 
 
PÅSKEMARKED
Årets påskemarked i Sejerø Kulturhus afholdes i år LANGFREDAG D. 30 MARTS KL. 10:00 TIL 15:00 

Det traditionelle påskemarked i Sejerø Kulturhus med massevis af boder, hvor der sælges alt fra sødt og surt til blødt og varmt. Selvfølgelig også salg af kaffe, kage og sodavand.

Er du interesseret i at have en bod? kontakt Elsebeth eller Betina, enten i brugsen, på facebook eller mail. betinageissler@hotmail.com
 
Følgende boder er allerede klat:

Betina Geissler - diverse tekstiler, påskepynt m.m.

Elsebeth Hasselby - Chokolade og andre lækkerier.

Gert Fredslund - diverse ting drejet i Træ.

Lis Fredslund - Diverse sødt og surt m.m.

Tina Heltborg - ting i glas.

Karin og Oda Frederiksen - Perleting.

Sejerø Beboerforening - diverse ting om Sejerø.

Bente Zeij - Diverse kort, kalendere og meget mere.

Birthe -

Sejerø Højskole - 

 
 
 
KAGENS DAG

Kagens dag er i år Palmsøndag d. 25. marts. og afholdes i skolens gymnastiksal. og det er NU du skal tilmelde dig som kagebager. Det kan du gøre direkte til Betina fra Sejerø I.F. eller via mail til sejeroif@outlook.dk

Er du glad for at spise kage eller for at bage kage? Så er kagens dag noget for dig, enten ved at tilmelde dig som kagebager, vores eneste krav er at din kage kan deles i min 50 stykker, så flest mulige har mulighed for at smage. Eller ved at møde op og smage alle kagerne. Til vinderen af den flotteste kage og den kage der smager bedst, kvittere vi med en flot præmie.

Kagens Dag afholdes i Skolens Gymnastiksal!!!

Entre 30 kr. og derefter er kager og kaffe gratis.

Vil du tilmelde dig som kagebager, så skriv en mail til sejeroif@outlook.dk

 
 
NYT FRA SEJERØ I.F.
I disse dage deler Sejerø Idrætsforening den årlige flyer ud om foreningens aktiviteter. De kommer i alle synlige postkasser på øen og er lige til at hænge op på opslagstavlen. Flyers kan også ses her på siden, på idrætsforeningens egen side.
 
 
 
Sejerøfærgens Cafeteria
Sejerøfærgens Cafeteria har nu fået sin egen side, under fanen "besøg Sejerø" - Færgen, her er også et link til Sejerøfærgens Cafeterias egen facebook side, hvor Tina slå op når hun holder ekstra åbent, eller servere nye og lækre ting.
 
 
 
En ny Havnebistro?
Hjælp os med at afdække behovet for en ny Havnebistro 
ved at svare på vores spørgeskema inden den 8. februar på linket :
 
http://llk.dk/g3hvck
 
Tak for hjælpen
Havnegruppen

 

 

Honning Jordbær dag

Honning - Jordbærdag hos Sejerøbiavl / Bents Bigård.
Lørdag den 23. juni 2018 kl 10.00 til 14.00

Der vil som altid være gratis smagsprøver, og hvis vi er heldige, så
er der musik i gården.
Kom og få en hyggelig dag.
venlig hilsen
Biavleren

 

 

Generalforsamling

Lørdag d. 20.1.2018. kl. 14.00 Afholder Sejerø Idrætsforening generalforsamling i klubhuset Dagsorden ifølge lovene. Vi har 3 bestyrelsmedlemmer der er på valg og ikke ønsker genvalg. Så derfor er det vigtigt at der er nogle nye der kommer ind, så har du nye ideer og arbejdshandskerne sat godt på, så mød frem. Året igennem har vi mange arrangementer der kræver arrangement og gå på mod og samtidig giver hyggeligt samvær. Det er vigtigt at der året igennem er noget at samles om på øen. Forslag til dagsordnen skal være hos formanden senest. 14.1.2018. Bestyrelsen

 

PÅSKEMARKED

FREDAG D. 30 MARTS 2018
Årets Påskemarked bliver i 2018 afholdt lang fredag d. 30 marts fra kl. 10:00 til 15:00.
Hvis du/I ønsker at have en bod så kontakt Betina eller Elsebeth
betinageissler@hotmail.com / ehasselby@yahoo.dk

Vi glæder os til en masse spændende boder 

 

 

SEJERØ RUNDEN 2018

Husk at tilmeldingen til Sejerø Runden 2018 er i fuld gang. 5 km løb, 5 km gang, 10 km løb og ½ maraton.
en festlig dag for hele familien

Tilmelding via linket 

 

 

GUDSTJENESTER

Listen med gudstjenester er opdateret

 

 

AKTIVITATESKALENDEREN

Aktivitetskalenderen er opdatereet

 

 

SEJERØ RUNDEN 2018

Så er tilmeldingen åben til næste års udgave af Sejerø Runden

 

 

VALG RESULTAT

Hermed resultater fra Sejerø for kommunalvalget og Øudvalget

Kommunalvalget:

følg linket

 

Resultat af valg til Ø udvalg:

Ella Rasmussen 83 stemmer
Peter Rasmussen 45 stemmer
Klaus Nielsen 31 stemmer
Rie Seneca Selle 25 stemmer
Sande Nielsen 24 stemmer.

Stemmeprocent 81,9%

 

 

NYT FRA SEJERØ JAGTFORENING

Generalforsamling

Sejerø Jagtforening afholder

Generalforsamling d. 1.12.2017. kl. 20.00

på cafe Halvvejs

Indkomne forslag skal være hos formanden senest 14 dage før.

For dem der lyster

 starter vi igen i år kl. 18.30 med Gule ærter

det koster 140,00, som man selv afregner på dagen

tilmelding som er bindende

Lars 50 95 75 61 eller Ronni 29 24 12 40

senest en uge før

Formand Ronni Nielsen

 

 

 

VÆLGER MØDE

Der bliver vælgermøde med kandidaterne der stiller op til ø-udvalget.
Det bliver i skolens gymnastiksal på torsdag den 16 november kl. 19.30.

 

 

JULEMARKED 

Lørdag d. 25.nov. afholdes årets hyggeligt julemarked med masser af spændende boder og godmulighed for at gøre nogle gode handler til julegaverne.Der sælges alt fra hjemmelavet chokolade, hjemmestrik, ting i træ, smykker, Sejerø Souveniers, babyting, julepynt og meget meget mere.

Sejerø Spillemændenen kigger forbi og underholder, og husholdningsforeningen sørger for glögg, kaffe, æbleskiver og kage.

Det er denne dag gratis at sejle med Sejerøfærgen til og fra øen - dog kun for personer, biler skal der stadig betales for. Men kulturhuset ligger i gåafsted fra færgen, så der er god mulighed for et besøg her. Sidste færge fra øen er endda rygget en time fra så man derved får en time længere på øen.

Kom og få en hyggelig oplevelse på skønne Sejerø.

 

 

Sejerø Færgens Cafeteria

Hej alle.


Jeg er den nye forpagter af Sejerøfærgens cafeteria. 😉
Jeg er 49 år og mor til 2 børn på 16 og 13 år.😉Vi bor i Benløse v/Ringsted.
Jeg hørte at stillingen var ledig , søgte og fik den.😀
Der vil løbende ske ændringer, jeg vil bage , lave sandwich og aftensmad. 😉
I vinter perioden, vil der være åbent fredag, søndag og mandag. 😉

Jeg glæder mig til at se jer alle. 😀

Mvh. Tina

 

 

Beboerforeningen

Beboerforeninge har modtaget følgene besked fra POST NORD:

De har sagt lejemålet op ved havnekontoret.
Posten vil fremover komme sorteret med færgen.
 
Der vil ske følgende ændringer:
Posten vil ikke mere omdele reklamer og ugeaviser (d.v.s. Nordvestsjælland).
 

 

Sejerø Idrætsforening

 

 

Sejerø Færgen

Sejerø Færgens Cafeterie har fået ny forpagter. Læs en artikkel med Tina her.

 

 

Gudstjenester

Gudstjenester er opdateret

 

 

Aktivitetskalenderen

Aktivitetskalenderen er opdateret

 

 

NYT fra Sejerø Idrætsforening.

Har du lyst til at få motion, hygge og en masser af grin???
Så har vi et par forslag til dig

Billard - hver mandag og torsdag aften kl 19:00 og frem i klubhuset.

Linedance - hver fredag kl. 12:30 i klubhuset. Vi danser ca. 1½ time, vi lære lidt nyt hver gang og øver videre på det vi allerede har lært.

Zumba – hver tirsdag kl. 19:00-20:00 i klubhuset. Vi starter med alle de lette øvelser, og når vi er klar går vi videre til de lidt svære.

Vi hygger og griner meget på alle hold, så er du frisk, så kom og dans/spil med os. Alle kan deltage og nye er altid velkomne.
Det koster 200 i årligt medlemskab af Sejerø Idrætsforening.

 

 

 

TV 2 Øst

Tv 2 øst har været forbi Sejerø. programmet blev sendt i fredags, se eller gense det nu 

 

 

Åben Ø Dag

Har du lyst at deltage i Åben Ø-dag, og ikke ankommer  eller afrejser Sejerø lørdag 26.8.2017.

Så er der mulighed for at  få et Ø-Pas, som giver adgang til

Bus. Hestevognskørsel i Sejerby.  Fortællinger i Kirken

Museum/ Kulturhuset, Åbent fyr med fortælling,

Spille minigolf på Sejerø Minigolf.

Ø-Pas kan hentes i Beboerforeningens bod på havnen,

ved det blå hus.

Det er i år gratis at få et Ø-pas                   

 

 

HJEM-IS

Efter flere opfordringer fra Sejerøs beboere, har vi chauffører med meget besvær fået chefen overtalt til at tage en ekstra tur til Sejerø med hjem-is bilen inden efterårsferien 😄.
Dvs. Vi kommer igen med færgen tidligt lørdag d. 2/9 og håber selvfølgelig vi medbringer det gode vejr endnu engang!
Husk at få bestilt på hjem-is.dk i god tid, for at være sikker på, vi har det med som du ønsker.
Vi glæder os overordentligt til at komme over og se til jer igen.
Vh. Frederik og Frederik fra hjem-is

 

 

Åben Ødag lørdag d. 26. august.

 

HAVNEMARKED

Der er boder på havnen i dag fra 15 til 17. kom og se de mange spændende ting og gør en god handel.

 

 

 

HJEM IS

Ding ding ding... Der følger en advarsel! Lyden af Hjemisbilens klokke vil lyde over hele sejerø på lørdag for næstsidst gang i år.
Vi beklager hvis vi med lyden får vækket islystne børn i alle aldre, men vi beklager bestemt ikke udvalget af is til alle tilstrømmende kunder. 😁
Husk du kan betale og selv blande dine is online på hjem-is.dk. Husk: Bestil det du ønsker for at være sikker på vi har varen med til netop DIG.
Vi chauffører Frederik og Frederik glæder os til at se Jer igen.

 

 

Ø PAS

Hvad er Ø-passet?

Med Ø-passet får du en præsentation af 37 øer i Danmark, og samtidig kan du samle mærker – silhuetter – af de danske øer. På færgen eller hav­nen finder du en plade med en speciel pen. Med denne gnider du mærket - silhuetten af øen - over i passet, idet du lægger papirsiden oven på silhuetten og gnider forsigtigt med pennen. Du kan således samle mærker fra det danske ørige og konkurrere med din familie og venner om, hvem der har besøgt flest øer og samlet flest mærker.

Det finder du i Ø-passet

Ø-passet præsenterer hver ø med et kort, færgeruten, sejlafstand og sejl­tid, antal beboere og øens størrelse samt en QR-kode. Den kan du scanne med din mobil, så du får direkte adgang til øens hjemmeside med bl.a. tu­ristinformationer, eller du kan taste hjemmesideadressen ind. Ø-præsentationen har også en beskrivelse af, hvad der kan ses og opleves på øen. 

Oplevelser på de danske øer

Du kan glæde dig til helt unikke oplevelser på øerne, der hver har sin charme, natur, beboere og attraktioner. På øerne venter mange unikke natur­oplevelser og gode muligheder for både vandre- og cykelture.
 

Læse mere om ø-passet

Klik ind på www.oepas.dk og læs mere om ø-passet samt en en præsentation af de 37 øer og de herlige oplevelser på disse. Du kan også her bestille ø-passet og få det tilsendt til din adresse. 

 

 

SEJERØ BRYGHUS

Bryghuset ligger Sejerøvej 24, (bemærk at adressen er ændret) og har åbent for salg af øl fredage og lørdage fra klokken 12 - 14 og søndage fra 14-16 eller efter aftale med Peter eller Hanne.
I juli og de første 3 uger af august har vi prøvesmagning af øl fra klokken 12-13 hver søndag eller efter aftale. Pris: 50 kr.
Hannes tlf er: 24893625 (træffes kun weekend) og Peters er 30460245.

 

 

 

SEJERØ RUNDEN

Så er det sidste frist for tilmelding til Sejerø Runden 2017!!! der er nu 233 tilmeldt til årets løb, men bare rolig, der er plads til flere. Tilmeldingen lukker i aften kl. 23:59. og det er derefter ikke muligt at tilmelde sig før på selve løbe dage hvor det koster et gebyr på 50,- 

SÅ skal du/I løbe Sejerø Rundt??? så skynd jer at tilmede - følgt linket

Vi opfordre alle alle øboerer og gæster på Sejerø til på løbedagen at flage for vores løbere, og komme ud til vejen eller ned på sportspladsen og heppe. Vi plejer at have en fest :)

 

 

SOMMERHUS

Nyt sommerhus til udlejnng, Vester Strandvej 19.

 

 

 

 

 

Sommerfest

Sommerfest med Fodboldturnering på Sejerø

  Lørdag den 22. juli 2017

Kom og vær med 

I år laver vi en rigtig fodboldturnering hvor alle kan være med.

Du/i kan tilmelde jer som familiehold, gadehold, færgehold, og meget mere holdet skal bare have et navn.

 Alle kan være med bare i samler et hold bestående af 7 personer gerne flere så der er et par udskifter. Der spilles med 7 personer på banen af gangen.

Det er en turnering hvor der er præmier til nr. 1,2,og 3 samt præmier for sjove mål og godt samarbejde.

Turneringen starter lørdag formiddag kl. 11.00

Holdet skal melde sig ved turneringsbordet en halv time før start lørdag (10.30)

Tilmeldingen er til Vivi Rædkjær Pedersen vrp0807@gmail.com  Tlf. 20446101

Pris kr. 50,00 pr. hold.

Sidste frist for tilmelding er Fredag d. 21/7-2017  kl. 12.00 .

De bedste hilsner fra sommerfestudvalget v/Vivi Rædkjær Pedersen  

 

 

 

Sejerø Runden

Så er de første 141 allerede tilmeld årets udgave af Sejerø Runden. der kan løbes 5 km, 10 km, ½ maraton og 5 km gang. det foregår lørdag d. 1. juli, læs mere om løbet og tilmeld dig/jer via linket. sidste frist for tilmelding er d. 24 juni.

 

 

Aktivitetskalenderen

Aktivitets kalenderen er opdateret

 

 

Gudstjenester

Gudstjenester er opdateret.

 

 

Sommeraktiviteter

Så er listen over sommers aktiviteter på Sejerø opdateret, kig forbi, der ergaranteret noget for lige netop dig/jer.

 

 

Høring om færgetakster

Beboerforeningen har skrevet et brev vedrørende høring om udkast til færgestøtte. Hle brevet kan læses herunder

---------------------------------------

 

Sejerø Beboerforening  13. 03.2017

 

Vedrørende høring om udkast til færgestøtte.

Vi vil gerne kvittere for folketingets gode vilje med hensyn til at nedbringe transportudgifterne til de små øer.

Men med hensyn til den måde man har valgt at fordele midlerne på , kan vi godt styre vores begejstring.

Vi forstår simpelthen  ikke hvorfor landevejsprincippet er blevet et mantra, og betragtes som en retfærdig ordning.  Enhver må da kunne se, at der er det  diametrale modsatte.

Lige fra færgestøttens begyndelse i 1976 , har der været opereret med en fordelingsnøgle, hvor sejllængden, gik ind med en væsentlig faktor.

Den oprindelige fordelingsnøgle var : Sejllængde 50%, ha. Landbrugsareal 30%, antal erhvervsaktive  10% , folketal 10%.

På grund af udviklingen i erhvervsstrukturen på øerne, blev den senere ændret til følgende: Folketal 30%, forholdsmæssigt folketal 30%, sejllængde 35%, øens areal 5%.

Egentlig burde der indgå en faktor mere, som Sammenslutningen Af Danske Småøer, lige fra starten har påpeget. Nemlig farvandets karakter. Der er jo stor forskel  i kravet til færgernes konstruktion og bemanding, om de sejler inde i fjorde og små sunde, eller ude i åbent hav. De første er små åbne færger og med besætning på en eller to mand. I mere åbne farvande, som f.eks. Sejerøbugten , er det nødvendigt med en overdækket færge, med bovporte i hver ende og en besætning på fire mand. Samtidig større krav til skibsførerens uddannelse. Det gør selvfølgelig de faste omkostninger , og omkostninger til vedligeholdelse forholdsvis større.

De tørre tal for Sejerøfærgens udgifter en gang tur retur er på over 11.000 kr. ( det er minus vedligeholdelse , dokning og administration, men udelukkende til  løn og brændstof).

Jeg har hørt argumentet , at landevejsprincippet er retfærdigt, for så bliver vi sidestillet med folk på fastlandet. Vi vil lige gøre opmærksom på at på fastlandet kan man få skattefradrag  når man må køre langt til arbejde.  Så hvis man logisk skulle følge det argument, skulle vi der har lang sejllængde  have et fra drag i billetten.

Ved høringen  på Christiansborg , havde man meget behændigt valgt, at fokusere på de eksempler hvor øer på grund af den nye støtteordning havde haft en fremgang i turisme på 30 -  40%. Det var dem ministeren fremhævede og det var dem der var inviteret til at sidde i panelet, og fortælle deres solstrålehistorie. Og det var de historier der blev serveret for pressen.  Der var dog nogen fra salen der påpegede, at andre øer stort set ikke havde haft noget ud af det, på grund af den mærkværdige fordeling. Når man ser udkastet kan man se at det er der ikke blevet lyttet til. Det var en høring hvor der ikke blev hørt efter.

Vi står uforstående tilbage med spørgsmålet?

Hvorfor kan man ikke bruge samme retfærdige fordelingsnøgle, som har fungeret så fint i færgestøttens 40 - årige historie?

Vi der bor på småøer hvor der er lang sejlads og åbent farvand, har altid haft større udfordringer. Vi har taget de udfordringer op og kæmpet. Men det er godt nok , at få et psykisk gok i nødden for vore ildsjæle, når man nu øger denne forskel mellem øerne betingelser.

P.b.v

Henry Larsen

 

 

JOB I SADS

Sammenslutningen af danske småøer søger en web designer. læs hele job opslaget herunder.

---------------------------------------------

Ny hjemmeside til Ø-sammenslutningen Vi søger en hjemmesidedesigner – og mere til. Derfor sender vi denne forespørgsel ud til øerne – måske der gemmer sig en IT-person bosat på en af øerne, som vil give et tilbud på denne opgave? Opgaven kort fortalt: Sammenslutningen af Danske Småøers hjemmeside skal opdateres. Vi har brug for:

• Ny (mobilvenlig) hjemmeside inkl. funktioner til arkiv, jobbank, boligside, billedgalleri (gerne let håndtering), implementering af hjemmesiden BlivØbo.nu mm.

• Konvertering af nuværende indhold til ny hjemmeside

• Supervision/oplæring af sekretariatet i redigering af ny hjemmeside i et nyt system

• Evt. drift/hosting af ny hjemmeside

• Sikkert noget mere…. Er du hjemmeside designer og har mod på opgaven, vil vi meget gerne se et bud på en ’dummie’ til f.eks. forsiden, eller nogle eksempler på andre hjemmesider, du har opbygget og designet. Er du interesseret i opgaven, så ring til sekretariatsleder Lise Sørensen på 62 51 39 93 Vores nuværende hjemmeside kan ses her: www.danske-smaaoer.dk

 

 

NYT SOMMERHUS TIL UDLEJNING.

Nyt sommerhus til Udlejning, Svaleklint 24

 

 

 

NYT FRA SEJERØ KULTURFORENING.

Så er progammet for kultur året i Kulturhuset lagt op på foreningens egen underside, se om ikke der skulle være noget for lige netop dig :)

 

 

 

SEJERØ RUNDEN

Gør som 77 andre allerede har gjort og tilmeld dig/jer årets udgave af Sejerø Runden. Der kan løbes 5 km, 10, km og ½ maraton, samt 5 km gå rute. vi glæder os til at se jer løbe Sejerø rundt. Tilmeldingen starter her :) 

 

 

 

BILLEDER

Så er der lagt billeder op på vores facebookside fra både Kagens Dag og Påskemarkedet. klik på "synes godt om" knappen på facebooksiden og få besked hver gang vi laver opdateringer.

 

 

 

KAGENS DAG


I morgen, palmesøndag er der kagens dag i skolens gymnastiksal 14:00. Det er en dag for alle kage elskere :) Entre 25 kr. og så kan der smages på alle kagene, der er selvfølgelig kaffe,te eller sodavand til. OG så skal der stemmes om hvilken kager der smager bedst og hvilken kage der er flottest. Så mød op og spis dig/jer igennem de fantastiske kager. Vi ses, Med venlig hilsen Sejerø Idrætsforening

 

 

PÅSKEMARKED

Årets påskemarked i Sejerø Kulturhust. LANGFREDAG d- 14. april kl 10:00 til 15:30

 

Massevis af boder, salg af kaffe, kage og sodavand. 
Sejerø Spillemændene underholder. 

Er du interesseret i at have en bod?det koster 100 kr. kontakt Elsebeth eller Betina, enten i brugsen, på facebook eller mail. betinageissler@hotmail.com

Følg med - listen over boder og andet info opdateres løbende:

Boder:

Merete Bauer - Smykker og andet nips
Elsebeth Hasselby - Chokolade og andre lækkerier
Karen Hald -
Tina og Julie Sørensen - strik, hækling,papir uroer, garn, mandler og rødbeder m.m.
Betina Geissler - køkken tekstiler, børnetekstiler
Gert Fredslund - diverse ting drejet i Træ
Lis Fredslund - Diverse sødt og surt m.m.
Sejerø Beboerforening - diverse Sejerø ting
Karin og Oda - Perlebroderi
Tina Heltborg - glasting
Kirsten og Thea - diverse hjemmelavede ting.
Sejerø Bryghus - salg af øl og smagsprøver.

 

 

Aktivitetskalenderen

Så er aktivitetskalenderen opdateret.

 

 

Beboerbladet

Beboerbladet er netop delt rundt til alle postkasser på øen. Desværre er der en fejl med hensyn til påskemarkedet. det er LANGFREDAG D:  14. APRIL KL. 10:00 TIL 15:30

 

 

Gudstjenester

Så er listen over gudstjenester opdateret

 

 

Sejerøfærgen

Fredag den 3 marts 2017 flyttes afg. 12:50 fra Havnsø til 13:50 fra Havnsø pga. personalemøde. Alle andre tider er uforandret. Samtidig er der, samme dag, lukket for telefoniske og personlige henvendelser på kontoret i tidsrummet fra kl. 10:00 til 15:00. Mvh. Sejerøfærgen og Færgekontoret

 

 

TV2 ØST

Hust at se TV2 øst i aften, der kommer et indslag fra den nye golfbane på Sejerø. Læs mere på Tv2 øst hjemmeside.

 

 

NYt fra Sejerø Minigolf

Sejerø Mingolf åbner til påske 2017. Minegolfen har nu fået sin egen side, hvor der kan læses mere om åbningstider, aktiviteter og meget mere. Find den i fanen "om Sejerø" eller via linket her: Sejerø Mingolf

 

 

 

NYT fra Sejerø Idrætsforening.

Vi uddeler i disse dage vores nye flyer for 2017, hvor i kan læse lidt om alle vores arrangementer i løbet af året. Den kan også læses under Sejerø Idrætsforening. vi håber der er noget der fanger jeres interesse, og glæder os til at se jer. 

Med venlig hilsen Bestyrelsen

 

 

 

NYT link

Sejerø Golfklub har fået ny hjemmeside

 

 

Honning Jordbærd dag

Danmarks Biavlerforenings landsdækkende kampagne afholdes på Sejerø d. 17. juni kl 10:00 til 14:00
Hos : Bents Bigård ( det røde bistade ) Vestervej 29.
Kom og smag friske jordbær og nyslynget Ægte Sejerøhonning = gratis smagsprøver til alle.
Se www.sejeroebiavl.dk

 

 

Dagli’Brugsen
Søger en Servicemedarbejder til sommer job fra d. 01-07-2017 til 06-08-2017, læs mere om stillingen her.
 

 
 
SEJERØ FÆRGEN

Det nye bookingsystem er klar til brug fra den 23. januar 2017, med booking foreløbig til og med februar 2017.

Alle bookinger fra det gamle system er lagt over i det nye system.

For at være sikre på, at det nye system virker efter hensigten, åbnes der først lidt senere for bookinger resten af året?

 

 
 
Ø JOB
Ledig stilling på vores skønne ø :) Sejerø søger snarest muligt og senest pr. 01.03.2017 en sygeplejerske, SSA eller SSH på gennemsnitlig 32 timer pr. uge i blandede vagter med weekendarbejde hver 2. weekend. læs mere på linket
 
 
 
Brugsen
Ændrede åbningstider i Brugsen grundet gulvlægning

Så skal vi endelig have omlagt vores gulv i butikken, dette vil stå på fra mandag d. 09.01.2017 til fredag d. 13.01.2017

Åbnings tider i den uge vil være:

Mandag 09.01.2017 09:00 – 13:00
Tirsdag 10.01.2017 – Lukket
Onsdag 11.01.2017 – Lukket
Torsdag 12.01.2017 – Lukket
Fredag 13.01.2017 - ? – 20:00 (Vi åbner lige så snart vi kan)

Grundet vi holder lukket 3 dage i næste uge har vi valgt at holde åben på Søndag d. 08.01.17 Fra 08:00 til 12:00

 
 
 
Gudstjenester og Aktivitets Kalnderen er opdateret.
 
 
 
Læge
Vores nye læge har ændret lidt på tiderne, så for fremtiden ser det sådan her ud:

Lægeklinikken Sejerø    59590020

Mastrupvej 16, 4592 Sejerø

Telefonkonsultation og medicinbestilling

hverdage kl. 8 – 9.

AKUT LÆGEHJÆLP:

Hverdage kl. 8 – 16:  59590020

Hverdage efter kl. 16, weekender

og helligdage:            70150700

 
 
Resultatet af menighedsrådsvalget på Sejerø d. 8. november. 2016
 
Sejerølisten
Listestemmer            1
Joan Balling              15
Børge Jørgensen      12
Børge Jensen           21
 
Sognelisten
Listestemmer                      9
Ester Nielsen                     55
Merete Bauer                    12
Lena Riebeling Fohlmann  5
Bent Jensen                      37
Anita Riebeling Madsen   46
 
Blanke stemmer                1
 
Stemmeberettigede 297
Afgivne stemmer     214
Stenmmeprocent      72
 
Valgt er: Ester Nielsen, Anita Riebeling Madsen, Bent Jensen, Børge Jensen, Merete Bauer.
 

 

Julemarked i Sejerø Kulturhus

Kom GRATIS til JULEMARKED i Sejerø Kulturhus lørdag d. 26.nov.
I anledningen af årets julemarked, er det gratis at sejle med færgen frem og tilbage denne dag, og det gælder både personer og personbiler, der skal dog stadig bestilles plads på færgen. Så kom til årets hyggeligste julemarked, der er masser af boderhvor der kan købes alt fra hjemmlavet chokolade, julepynt, babytekstiler, sødt, surt, postkost, juledekorationer, glasting, malerier, smykker, syting og pynteting. Sejerø spillemændene undeholder og Husholdningsforeningensælger kaffe og kage. åbningstid: 11-16. læs mere HER.

 

 

Sejerø Runden 2017

Så er brochuren til Sejerø Runden 2017 klar.Skulle der være nogle øboer eller turister som har lyst til at have nogle emd til Sjælland og dele ud til venner, famili, kollegaer.... så skriv en mail til sejero@hotmail.dk så kigger vi forbi og kommer nogle i jeres postkasse.