Driftig forpagter til det nye Ø-hus

Driftig forpagter til det nye Ø-hus

Driftig forpagter til det nye Ø-hus på Sejerø Havn
Til november står sejerØhuset færdigt på Sejerø havn med Bistro/Restaurant med plads til 70 personer, terrasseareal ud mod havnen, to familieværelser til udlejning, et nyt industrikøkken med potter og pander, service og alt inventar.

Ganske vist er vi kun 340 fastboende, men vi har godt 400 sommerhuse. I de tre sommermåneder har vi ca. 25.000 besøgende landliggere, sommergæster og endagsturister. Hertil kommer ca. 3.000 lystbåde med godt 9.000 sejlere, som årligt besøger havnen.
Vi søger en driftig forpagter – gerne et driftigt ægtepar – der har lyst til at rykke ind i de nye omgivelser og gøre det til en god forretning. Sommermånederne bliver rigtig travle, men der er også gode forretningsmuligheder i skulderperioderne april-juni og september-oktober.
På hjemmeside www.sejerohuset.dk kan du læse mere om huset og se billeder af det og dets indretning. SejerØhuset er et led i videreudviklingen af havnen.
Hvis vi har pirret til din interesse så kontakt Jens Thomassen på 3133 1074 og hør den gode historie om huset og vores forventninger. Du kan også sende et par ord om dig selv til forpagter@sejerohuset.dk, og vi vil så kontakte dig.
sejerØhuset ApS