Vandrehjem/Camping

Fakta

Sejerø Vandrehjem og Sejerø Camping

Sejerø Vandrehjem:

Overnat på et eller flere værelser på Sejerø Vandrehjem. Vandrehjemmet har øens mest centrale placering, nær færge, lystbådehavn, golf, minigolf, indkøb, kirke, museum og spisemuligheder og er et fantastisk udgangspunkt for din ø oplevelse. På vandrehjemmet kan du designe din tur til Sejerø så den passer til lige præcis dine behov og der er mulighed for at tilkøbe morgenmad, samt få hjælp til planlægningen af udflugter, vandreture, golf, massage, yoga mm. Vandrehjemmets historie går mere end 100 år tilbage og huset har igennem tiden fungeret som missionshotel, ældrehjem og senest vandrehjem. Vandrehjemmets værelser er hyggeligt istandsat og indrettet med fokus på at bevarer den autentiske stemning som kendetegner den smukke bygning.

Vandrehjemmet er velegnet til både kortere og længerevarende ophold og kan også lejes helt, eller delvis til den store gruppe/familie. Book direkte på vandrehjemmets hjemmeside, eller ved at kontakte os direkte på mail eller telefon.

 

Sejerø Camping:

Sejerø Camping ligger ca. 1 km fra havnen i et dejligt naturskønt og flot kuperet område med adgang til vandet.

 

 

 

 

 

 

Sejerø byder tiny houses med flot udsigt. Man kan også bo i ældre hytter  ikke luksus, men til gengæld er der højt til loftet samt mange skønne naturoplevelser i vente.

I hovedbygningen er der restaurant og kontor.

Fælleskøkken og toiletter ligger i sidelængen.

Ved telt- og campingpladser ligger bygning med toilet- og bad samt borde og vaske.