Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kulturforeningen arr. Cirkus Bella Donna lørdag den 9. juli kl 15 i Kulturhuset.

9. juli 2022 @ 15:00 - 17:00

CIRKUS BELLA DONNA

FOR BØRN I ALLE ALDRE!

LØRDAG DEN 9. JULI KL. 15.00

Entré voksne: kr. 50,- Entré børn: kr. 50,- Billetter kan kun købes i forsalg fra tirsdag den 5. juli i Kulturhusets åbningstid. Usolgte billetter kan købes ved indgangen Drikkevarer kan købes

Karsten Klovn slår sit cirkustelt op i Kulturhusets Have og præsenterer et program med klovnerier, tryllerier, bug- tale, cowboynumre, og sidst, men ikke mindst: Det lille tibetanske dværgvildsvin Svineline.

Karsten Klovn besøgte Sejerø i sommeren 2011 og igen i 2016. Det var en stor succes med udsolgt ”telt” – begge år – både børn og voksne morede sig gevaldigt. Vi har nu, på utallige opfordringer, den store glæde og fornøjelse igen at kunne præsentere Cirkus Bella Donna for jer. Glæd jer til en morsom eftermiddag for hele familien.

Bugtalerhunden Vuffi er utrolig fræk og uopdragen, mens lille Svineline er en meget, meget sød og artig gris. Et af hendes favoritnumre er, at hun viser, at en gris også kan spille bowling.

Nu får børnene selv chancen for at hilse på en rigtig grise-primadonna og klø hende bag øret efter forestillingen, og eventuelt prøve grisens computerspil. Ud over at Svineline er en klog gris, er hun også mere renlig end en hund.

Cirkus Bella Donna

Detaljer

Dato:
9. juli 2022
Tidspunkt:
15:00 - 17:00

Sted

Kulturhuset