Sejerøfærgens cafeteria får ny forpagter

Sejerøfærgens cafeteria får ny forpagter

Den 1. juni genåbner cafeteriet på Sejerøfærgen. Kim Rørsø Trosbjerg fra Kalundborg er ny forpagter.

Der er godt nyt til de kaffetørstende og lækkersultne der rejser mellem Havnsø og Sejerø. Sejerøfærgens cafeteria har fået ny forpagter, og caféen genåbner fra den 1. juni.

Det er Kim Rørsø Trosbjerg fra Kalundborg, der har overtaget driften af cafeteriet.

Jeg har siden 1999 arbejdet som butikschef og food coach i Circle K. Jeg var glad for mit arbejde, men var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg gerne ville prøve noget nyt. Da muligheden kom for at blive forpagter på Sejerøfærgen slog jeg til, fortæller han.

Kim Rørsø Trosbjerg havde nemlig altid haft en fascination af havet.

Jeg elsker havet, og har selv en 35 fods sejlbåd, som jeg bruger meget af min fritid på. Det at arbejde på havet har altid fascineret mig, og her var en mulighed for at kombinere den fascination med mine erfaringer med madvarer og det at drive et cafeteria, fortæller han.

Kim Rørsø Trosbjerg er forpagteren af cafeteriet, men hans ægtefælle Jess Rørsø Trosbjerg kommer også til at gå til hånde.

Jeg har mit eget arbejde ved siden af, men jeg kommer til at hjælpe til med regnskaberne derhjemme, og vil også gå til hånde på helligdage og når der er ekstra travlt, fortæller han.

Derudover tog Kim Rørsø Trosbjerg en medarbejder fra Circle K med sig, da han skiftede arbejdsplads til Sejerøfærgen, Marcus Bentz.

Marcus og jeg har tidligere arbejdet godt sammen, og det bliver primært ham og mig, som folk kommer til at møde i cafeteriet, fortæller Kim Rørsø Trosbjerg.

Oprindeligt var det planen, at cafeteriet skulle have genåbnet allerede den 1. maj. Det blev dog udsat, da personalet først skulle gennem nogle sikkerhedskurser.

Det handler om, at vi skal kunne indgå i sikkerhedsberedskabet. Hvis der skulle opstå en nødsituation på færgen. Derfor rykkede vi åbningsdagen til den 1. juni, fortæller Kim Rørsø Trosbjerg.

Allerede nu har han dog fået opsat automater i bagbord side ved trappeopgangen, hvorfra Sejerøfærgens passagerer kan forsyne sig med kaffe og andre drikkevarer.